Wij bieden de volgende Features voor alle diensten

Alle servers en services die door onze servers worden gehost, zijn uitgerust met de populaire functies die hieronder worden vermeld.
Hierdoor weet je dus zeker dat jij tevreden zult zijn met onze services.

Dagelijks Automatiche Backup

Elke server en VPS worden elke dag automatisch geback-upt. Maak je dus geen zorgen over dataverlies

99,9% Uptime

99,9% uptime omdat onze omgeving zeer stabiel en betrouwbaar is dankzij de nieuwste technologie.

Maximale Snelheid

Wij hebben 1 Gb/s uplinks, snelle SSD-opslag en snelle Xeon CPU's voor maximale snelheid.

SSD disk opslag

We gebruiken snelle Samsung SSD disks op onze opslagsystemen voor maximale prestaties.

GPDR Compliant

Wij zijn klaar voor GPDR, dus je weet dat wij de Europese wetten naleven. En wij zijn gevestigd in Nederland.

24/7 Support

Wij reageren 7 dagen per week, 24 uur per dag op jou tickets en e-mails. Ook telefonische ondersteuning is beschikbaar!

Zoek jou perfecte domeinnaam

Populair Geprijzde Pakketten

Hier vind je een overzicht van enkele diensten.

VPS Hosting

Vanaf € 3,99


Meer informatie
SSD Webhosting

Vanaf € 6,66


Meer informatie
Hosted Exchange

Vanaf € 6,65


Meer informatie
Domain Hosting

Vanaf € 4,99


Meer informatie
MySQL Database Hosting

Vanaf € 1,20


Meer informatie
MS SQL Database Hosting

Vanaf 1,99


Meer informatie
Wij zijn opzoek naar jou Word lid van ons partnerprogramma

We bieden veel unieke en white label features


Meer informatie

Nieuws Updates

10-07-2018 Onze website heeft een nieuwe look!

Er is een tijd van komen en gaan... Zo hebben wij afstand gedaan van onze oude website en een splinternieuwe website gebouwd. De oude website voldeed niet meer en schoot op diverse punten zelfs tekort.

De nieuwe website is live en wij zijn benieuwd wat jij er van vind. Dus heb je op- of aanmerkingen, laat het ons weten!

Om de livegang van onze website te vieren geven we mooie kortingen:
Gebruik kortingscode: NEW-WEBSITE en je betaalt voor elke VPS, webhosting pakket en Hosted Exchange pakket de 1e maand slechts € 1,00

02-04-2018 Een mooie toevoeging aan onze VPS diensten: openSUSE en Private Network

Met ingang van April leveren wij ook het Linux besturingssysteem OpenSUSE 42.3
Daarnaast leveren wij ook Private Vlans, beter bekent als een Privé Netwerk.
Met een privé netwerk kun je in onze cloud jouw eigen afgeschermde privé netwerk bouwen tussen je verschillende VPS servers.
Wanneer je meerdere servers hebt en deze goed wilt beveiligen dan kun je bijvoorbeeld je eigen DMZ netwerk maken.

Jij bepaalt welke servers verbonden zijn met het Privé Netwerk en wat voor verkeer er overheen gaat. Daarnaast is een Private Network nooit gedeeld met andere klanten.
Een Private Network is gratis, geeft je onbeperkt dataverkeer met een maximale snelheid van 1 Gb/s per poort (poort = per netwerk kaart. Deze dien je aan te schaffen).
Benieuwt naar openSUSE en / of een Private Network? Bestel je VPS server(s) of pas je huidige lopende VPS servers aan en ga vandaag nog aan de slag!

10-01-2018 LET OP: Spoed werkzaamheden aan onze volledige omgeving tussen vandaag en 13-01-2018

Recentelijk zijn er ernistige security issue's bekent gemaakt die impacht hebben op processors in zowel servers als computers en laptops.
Dit is ongeacht of je Windows, Linux of Mac gebruikt.
Om die reden zijn wij met spoed onze gehele (Cloud) omgeving, incl. Storage en Hypervisors aan het patchen op alle lagen (Storage / Hypervisor / VM of VPS).
Door de impact en de snelheid (3 avonden) waarmee dit moet gebeuren kunnen we niet garanderen dat er 0 downtime is. We proberen het uiteraard tot een minimum te beperken.

06-08-2017 Wij accepteren nieuwe betalingsmethodes

Om het onze klanten die buiten Nederland wonen gemakkelijker te maken bieden wij nieuwe betalingsmethodes aan.
Zo kun je al bij ons betalen via PayPal, iDeal en per bank overschrijving, vanaf vandaag kan dit ook met:

Bancontact, SOFORT banking en GIROPAY!

15-04-2017 Onze website krijgt een update & De scherpste VPS prijzen

Onze website gaat enkele grafische updates krijgen, tussen vandaag en de komende week kan het daarom gebeuren dat er plotseling enkele grafische
zaken veranderen. De inhoud zal verder het zelfde blijven.

Verder goed nieuws! Onze VPS prijzen zijn op dit moment zo scherp dat we in de top 3 staan van ISPgids.com!

Server Status

19-02-2019 Storing: VPS Servers
In de nacht van maandag op dinsdag is er een storing opgetreden op 1 van de nieuwe storage nodes na het vervangen van een defecte disk. De oorzaak gaat de fabrikant uitzoeken, echter voor nu betekende dit dat de volledige node een reboot had gemaakt met als gevolg dat een deel van onze storage offline ging (dus ook de VPS als die op deze node staat). We hebben alle VPS servers voor de zekerheid een reboot gegeven. Mocht er toch nog een probleem zijn dan kan er een disk check nodig zijn (gebeurd nog wel eens bij Linux Servers). Neem in dat geval contact met ons op en geef aan of je een restore van backup wilt. Een andere optie is dat je ons het root wachtwoord geeft zodat we een handmatige checkdisk (fsck) uitvoeren). Onze excuses voor het ongemak. Dit had niet mogen gebeuren!

01-12-2018 Hersteld: Diverse diensten
Deze avond is een van onze Hosts (Hypervisor) volledig uitgevallen door een defecte RAID kaart. Hierdoor zijn diverse storingen opgetreden. Enkele VPS servers zijn uitgevallen. Tevens is de laatste interne DNS server in het oude datacenter uitgevallen (de andere zijn reeds verhuisd) waardoor wij geen mail kunnen ontvangen. i.v.m. de verhuizing naar het nieuwe datacenter hadden we geen spare host klaar staan om het werk over te nemen. Op dit moment zijn we bezig een Host server in orde te maken. Naar verachting zullen tussen 22.00 en 23.00 uur alle diensten volledig beschikbaar zijn.

03-11-2018 Hersteld: Storing VPS servers
Rond 10.00 uur begon een storing op het VPS platform. Hierdoor zijn ongeveer 20% van alle VPS servers offline gegaan. Om 12.00 uur was het probleem opgelost én hebben we alle VPS servers die offline zijn gegaan weer aangezet. Mocht er toch nog een probleem zijn log dan direct een ticket. Wij helpen je dan om weer zo snel mogelijk online te komen.

11-08-2018 Hersteld: Storing dienstverlening - Oorzaak: Core routers
Na het testen van onze nieuwe core-routers en nieuwe snelle hypervisor-hosts hebben we vorige week besloten om het nieuwe netwerk en het huidige netwerk met elkaar te verbinden en te beginnen met het migreren van VPS-servers. Het begon geweldig en snel voor een paar dagen, maar op de een of andere manier begon het huidige netwerk en het nieuwe netwerk te falen. Random ping time-outs veranderden van 10% naar 1% en plotseling tot 50%. We konden het probleem niet tijdig oplossen en besloten om het nieuwe netwerk en de hosts los te koppelen. Dit resulteerde in plotselinge afsluiten van enkele gemigreerde VPS-servers, omdat we de systemen niet konden beheren vanaf het moment dat we 50% ping-fouten hadden. Na het ontkoppelen van het nieuwe netwerk en het terug migreren naar oude Hosts, zijn de problemen opgelost. We gaan dit onderzoeken bij de leverancier. Onze excuses hiervoor. Wij zullen ervoor zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt.

12-06-2018 Hersteld: Storing dienstverlening - Oorzaak: datacenter KPN ging offline
Wij hadden deze dag al onderhoud van maximaal 90 minuten aangekondigd op onze infrastructuur. Helaas waren we net 15min klaar met het onderhoud en toen vielen diverse dataverbindingen weg. Wij hebben o.a. dataverbindingen via KPN. De oorzaak bleek te liggen bij een van de datacenters van KPN, deze ging volledig offline.

Dit probleem is opgelost. 

Over Connect Your Hosting

Connect Your Hosting is jou partner voor SSD VPS Hosting, Hosted Exchange, MySQL Database Hosting, Microsoft SQL Hosting en SSD webhosting

Guljestraat 8, 5701AS Helmond

+31 854444 000

sales@connectyourhosting.com

Aanmelden Nieuwsbrief