Kies je favoriete Besturingssysteem

 
We hebben een ruime keuze aan besturingssystemen voor uw VPS.
Voor zowel Windows als Linux staan er verschillende besturingssystemen voor je klaar.
Alle besturingssystemen zijn vooraf geïnstalleerd en staan klaar voor de VPS van jouw keuze.
Daarnaast verzorgen we ook, geheel geutomatiseerd, de netwerkconfiguratie.
Dus nadat de VPS is voltooid met de automatische installatie en provisioning is je VPS direct online en klaar voor gebruik.
Afhankelijk van de gekozen grootte van de harde schijf en het besturingssysteem duurt de automatische installatie normaal gesproken tussen de 1 en 10 minuten. Dus je bent klaar in slechts enkele minuten!

   

Linux en Windows besturingssystemen voor VPS Connect Your Hosting

Windows

Logo windows 2016

Windows 2016 Datacenter Server
Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft Windows 2016 Datacenter Server is nu verkrijgbaar!
Beter, sneller en daarnaast meer functies dan Windows 2012 Server.

Bestel vandaag je nieuwe VPS met het nieuwe besturingssysteem Windows 2016 Datacenter Server, 64 bit, en ervaar alle mogelijkheden.

Configureer & Bestel!

Logo windows 2012

Windows 2012 R2 Datacenter Server
Windows 2012 R2 is de server versie van Windows 8 en biedt diverse nieuwe functies aan. Windows Server 2012 R2 Datacenter is volledig 64 bit.

U kunt nu uw VPS bestellen met Windows 2012 R2 Datacenter, op dit moment het meest populaire server besturingssysteem van Microsoft.

Configureer & Bestel!

Logo windows 2008 R2

Windows 2008 R2 Datacenter server
Windows 2008 R2 is volledig 64-bit en is gebaseerd op Windows 7. Windows-besturingssystemen worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld software die onder Windows draait en voor het ontwikkelen en hosten van ASP-websites.
Bij ons kunt je een VPS bestellen met het Windows 2008 R2 (datacenter) Microsoft-besturingssysteem.

Configureer & Bestel!

Linux

 

logo certified ubuntu

Ubuntu 16.4
Ubuntu is een Linux-distributie die zeer snel de populairste Linux-distributie onder particuliere gebruikers is geworden. De makers van Ubuntu richten zich op bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Ubuntu is gebaseerd op Debian Linux-distributie, maar onderscheidt zich door twee keer per jaar nieuwe versies uit te brengen.

Configureer & Bestel!

logo powered centos

CentOS 7
CentOS (The Community Enterprise Operating System) is een populaire en stabiele Linux-distributie voor serversystemen. CentOS is gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux (RHEL). Omdat CentOS is gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux, gebruikt CentOS het Anaconda-installatieprogramma en RPM in combinatie met yum (Yellow Dog Updater, Modified) voor softwarebeheer.

Configureer & Bestel!

logo powered debian Debian 8 en Debian 9.1
Debian is een Linux-distributie die is ontwikkeld door vrijwilligers over de hele wereld. Debian is gebaseerd op de Linux-kernel terwijl het besturingssysteem voornamelijk is samengesteld uit GNU-software. Debian wordt gekenmerkt door een gegarandeerde open, niet-commerciële instelling en apt-get, die ervoor zorgt dat software kan worden geïnstalleerd en bijgewerkt.

Configureer & Bestel!

OpenSuse 150

OpenSUSE 42.3
OpenSUSE is een stabiel, eenvoudig te gebruiken en volledige distributie voor vele soorten gebruik. Deze Linux-distributie is uitstekend geschikt voor beginners, ervaren gebruikers en ook ultra-geeks. Met andere woorden, perfect voor iedereen!
OpenSUSE wordt geleverd met meer dan 1.000 open-source applicaties en vormt de basis voor SUSE's bekroonde SUSE Enterprise-producten.

Configureer & Bestel!

Overige Besturingssystemen

De bovenstaande besturingssystemen zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en worden automatisch geïnstalleerd samen met je VPS.
Er zijn echter nog tig andere besturingssystemen!
Als je een ander besturingssysteem, appliance, virtuele router, firewall of load-balancer wilt installeren, neem dan gewoon contact met ons op! Wij kunnen deze altijd installeren.

Jou VPS geïnstalleerd in enkele minuten

Nadat we de betaling hebben ontvangen, start de installatie automatisch.
Afhankelijk van de schijfgrootte en het besturingssysteem duurt dit tussen de 3 en 10 minuten. Na deze minuten is de VPS klaar en volledig geconfigureerd.

Wanneer de VPS volledig is geïnstalleerd, ontvang je een e-mailbevestiging met alle IP- en inloggegevens die je nodig hebt.
Nadat je de e-mail met IP-informatie hebt ontvangen, kun je meteen beginnen en inloggen op je eigen snelle VPS met SSD-opslag.

Over Connect Your Hosting

Connect Your Hosting is jou partner voor SSD VPS Hosting, Hosted Exchange, MySQL Database Hosting, Microsoft SQL Hosting en SSD webhosting

Hurksestraat 60, 5652 CV Eindhoven

+31 854444 000

sales@connectyourhosting.com

Aanmelden Nieuwsbrief