Je eigen Privé Netwerk (vlan)

Waarom Connect Your Hosting

Maak gebruik van Private Vlans, of ook Private Network genoemd, en bouw uw eigen privé-netwerk in de cloud. Je kunt zelfs je eigen complete Virtual Private Data Center bouwen, waar de privé netwerken (Private Vlan) de basis vormen.

Private Vlans van Connect Your Hosting zijn gratis en u kunt een onbeperkt aantal VPS-servers koppelen aan uw Private Vlan. Private Vlans zijn gebaseerd op laag 2 van het OSI-model.
Dankzij de mogelijkheid om een onbeperkt aantal VPS-servers te koppelen, is de netwerk capaciteit bijna oneindig. De bandbreedte per server wordt beperkt door de maximumsnelheid van de virtuele netwerkkaart van een VPS. Deze kunnen maximaal 1 Gb/s aan dataverkeer verwerken.
Maar door aanpassing kan dit worden verhoogd tot 10 Gb/s per netwerkkaart.

   
  • Onbeperkt switching capaciteit
  • 1 Gb/s netwerkkaarten
  • Geen dataverkeer/snelheid limieten op Private Network verbindingen
  • 99,9% Uptime
  • 24/7 support
  • Gratis Private Network
  • Laag 2 van OSI model
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gebruik meerdere Netwerkkaarten op 1 VPS
  • Bouw je eigen Virtual Private Datacenter

Onbeperkte Capaciteit

Je kunt een onbeperkt aantal VPS-servers koppelen aan een privé netwerk. Wij bieden bijna onbeperkte switch capaciteit op onze privé netwerken en geen dataverkeer of bandbreedte limieten. De enige beperking is de snelheid van de netwerk adapter.

1 Gb/s Verbindingen

Alle privé netwerkkaarten hebben een 1 Gb/s seconden. Dit betekent dat de verbinding tussen de VPS en het privé netwerk een snelheid van 1 Gb per seconde kan krijgen. Wanneer u meerdere privé netwerkkaarten gebruiken en deze correct configureert, kun je de snelheid verdubbelen.

Gebruik meerdere Adapters

Alle private netwerkkaarten hebben een maximumsnelheid van 1 Gb/s. Maar wanneer dat niet genoeg is, of wanneer je een virtuele firewall, of virtuele router zoals Sophos UTM, of pfSense wilt installeren, kun je meerdere Private Network Adapters toevoegen aan de VPS.

99,9% Uptime

Dankzij de nieuwste technologie is onze omgeving zeer stabiel en betrouwbaar. Daarom bieden wij 99.9% uptime-garantie op onze servers! Je vindt geen betere service en uptime voor deze prijs.

Wat heb je nodig

Om Privé Netwerken (vlans) te gebruiken, heb je 2 dingen nodig: een Privé Netwerk (vlan) en de VPS heeft een Private Network Adapter nodig om de VPS te koppelen aan het Privé Netwerk.

01

Privé Netwerk (Vlan)

Bestel je Privé Netwerk.
€ Het is gratis
02

Private Network Adapter

Elke VPS heeft een Private Network Adapter nodig.
€ 3,00 per maand