Het datacenter van Connect Your Hosting is 100% groen

Naast 100% groene energie is het een van de meest stabiele datacenters in Nederland dat alles tot in de puntjes heeft geregeld. Hierdoor kunnen wij je de hoogste uptime geven!

De datacenters

Na een enorme klus van 3 maanden verhuizen en verbouwen is het een feit: sinds 7 januari 2019 zijn wij verhuisd naar een ander datacenter en zitten wij in de datacenters van SmartDC.

SmartDC, oorspronkelijk ontstaan uit het toonaangevende Game Hosting bedrijf i3D.net heeft een zeer goede reputatie, een geweldig goed presterend netwerk en voldoet ruimschoots aan alle TIER-III eisen.

foto van een van de servers in het datacenter
De certificeringen van het datacenter zijn dik in orde.

Certificeringen

De datacenters hebben de zaken goed op orde. Dankzij de ISO27001, NEN7510 en BORG-3 certificeringen zijn wij in staat om diverse garanties af te geven en te garanderen dat de beveiliging van de hardware en de data op orde is.

Connect Your Hosting heeft een historische uptime van 99,9% of hoger op alle diensten.

99,9999% Hist. Uptime

SmartDC heeft een ongekend hoog historisch uptime percentage van 99,9999% Deze feiten samen met de aanwezige voorzieningen van SmartDC zorgen er voor dat ook onze uptime percentages alleen maar hoger worden!

Connect Your Hosting heeft zijn eigen IP adressen

Eigen IPv4 & IPv6

Sinds de verhuizing zijn wij ook in bezit van onze eigen IPv4 en IPv6 IP adressen die door stichting RIPE zijn uitgegeven. Dit betekent dat wij garanties kunnen geven t.a.v. IP adressen en maatwerk kunnen aanbieden.

De Elektriciteitsvoorziening

De Elektriciteitsvoorziening​ is dik in orde met o.a. 2N+1
meerdere 10Gb/s verbindingen

Connectiviteit

Overige zekerheden

Kies voor zekerheid & kwaliteit

Connect Your Hosting gebruikt alleen hardware van A-merken waaronder Dell en HP.
Alle hardware is redundant uitgevoerd en wordt 24/7 gemonitord.
Met de goede diensten van het datacenter, onze hardware en meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor een zeer snelle omgeving die stabiel en altijd online is!

Ook wanneer je niet op de website vind wat je nodig hebt kun je het beste contact met ons opnemen. Wij leveren vaak maatwerk aan bedrijven tegen scherpe prijzen.

Kies je voor zekerheid & kwaliteit, dan kies je voor Connect Your Hosting als jouw hosting partner.