Voor mij geen moeilijke taal, ik wil gewoon dat het werkt.

“Al 9 jaar beheert Connect Hosting mijn website en mail. Toen ik was overgestapt naar Hosted Exchange hebben ze dit volledig voor mij geregeld. Dat was erg fijn.”

Meer dan 18 jaar ervaring!

De oprichter van Connect Your Hosting heeft meer dan 18 jaar ervaring met het beheer van IT-systemen en hostingdiensten. Met de ervaring van hem en onze andere medewerkers maken wij Connect Your Hosting een kwalitatief goede hostingprovider voor Cloud services en webhostingdiensten.

Onze kracht:

Price

Scherpe prijzen

Wij bieden veel service en hebben scherpe tarieven in vergelijking met andere hostingbedrijven in Nederland. Probeer het gewoon en laat het ons weten.

Bel onze support of informatie lijn.

Deskundige Adviseurs

De oprichter van het bedrijf heeft meer dan 12 jaar ervaring. Dankzij deze ervaringen kunnen wij ook veel maatwerk oplossingen leveren.

Wij voldoen aan de Europese wetgeving

GDPR compliant

We zijn compliant met de Europese GDPR-wet, die effectief is sinds 25 mei 2018. Laat het ons weten wanneer je hier vragen over hebt.

De Missie van Connect Your Hosting

Wij zijn een hostingbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende cloudoplossingen en hostingdiensten. Wij willen de basis leggen voor veilige, betaalbare en flexibele cloud oplossingen voor freelancers, kleine en middelgrote bedrijven. Vanwege de betaalbare prijzen zijn onze diensten ook interessant voor persoonlijk gebruik.

De Visie van Connect Your Hosting

Elk bedrijf, van freelancers tot het mkb, moet op een betaalbare manier over dezelfde ‘luxe’ ICT-faciliteiten kunnen beschikken als multinationals.
Wanneer kleine bedrijven intensief samenwerken en tegelijkertijd gebruik maken van onze flexibele Cloud diensten, kunnen kleinere bedrijven aanzienlijk sneller en zelfs sneller zijn dan  grote bedrijven.

Connect Your Hosting is gefocust op...

Ons doel...

Wij willen dat jij, als klant, tevreden bent met de diensten die je bij ons aanschaft en dat jij jezelf ontzorgt voelt wanneer je gebruik maakt van onze Cloud / Hosting-systemen.

Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn, of ben je opzoek naar een maatwerk-dienst, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.