Reseller worden betekent meer omzet voor jou hosting bedrijf.

Of je nu je eigen hosting diensten wilt uitbreiden of nog moet starten, onze reseller diensten zijn white-label en er is geen omzet verplichting.

Een goede samenwerking biedt voordelen voor beide partijen

Een reseller is erg afhankelijk van een betrouwbare partner die kwaliteit levert en tevens goed bereikbaar is voor het geval er toch een probleem of vraag is. Wanneer jouw bedrijf deelneemt aan ons Partnerprogramma kun je kiezen welke producten en diensten jij aan je eigen assortiment wilt toevoegen. Hiermee kun je eenvoudig de bestaande diensten van jouw bedrijf aanvullen met de diensten die je hebt geselecteerd via Connect Your Hosting. Daarnaast is er geen omzetverplichting én zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

foto van een van de servers in het datacenter
white label

White label

Je kunt bijna al onze diensten verkopen onder je eigen bedrijfsnaam. Dit betekent niet alleen je eigen naam. Ook met je eigen logo, betalingsgegevens en factuur. Jouw klanten zullen niet zien dat de diensten bij ons worden ingekocht, noch dat je producten van Connect Your Hosting doorverkoopt.

Een volledig overzicht van alle klanten, diensten en eventueel facturen en betalingen vind je terug via ons Control Panel.

Tevens kunnen we het Control Panel voor klanten koppelen aan je eigen domein.

Als reseller ben je met Connect Your Hosting gereed voor de toekomst

Gereed voor de toekomst

Door deel te nemen aan het Partnerprogramma van Connect Your Hosting kies je een partner waarmee jouw bedrijf gemakkelijk meer winst kan maken met de nieuwste Cloud technologieën zonder geld te investeren.

Mocht je opzoek zijn naar maatwerk of een specifieke dienst maar vind je deze niet op de website? Neem dan contact met ons op. Wij leveren aan zowel Hosting bedrijven als niet-hosting bedrijven regelmatig maatwerk.

Interesse? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.

De voordelen: