Werken waar je wilt en wanneer je wilt

Ervaar het zelf, probeer het nu 2 weken gratis & vrijblijvend!

Een Online werkplek

Werken in de Cloud, je hebt er ongetwijfeld van gehoord. Maar wat houdt het nu precies in? En belangrijker ‘is het een geschikte oplossing voor jouw onderneming?’

Het antwoord op de laatste vraag is zonder meer “ja”. Werken in de Cloud is een toekomstbestendige oplossing voor ondernemingen van klein tot groot. Van ZZP’ers tot multinationals. Daarnaast is het eenvoudiger dan je misschien verwacht. We leggen het je hier graag uit en bieden zelfs de mogelijkheid om het gratis twee weken uit te proberen, zonder risico en zonder verplichtingen.

De Voordelen

Wat is werken met een Online Werkplek nu eigenlijk?

Werken in de Cloud kan op verschillende manieren. De meest eenvoudige manier is door het opslaan van documenten en overige data in een Cloud-omgeving zoals Dropbox of OneDrive. Alles wordt dus extern opgeslagen en er is geen eigen dataserver nodig. Echter, wanneer je een betere beveiliging wilt en overal gemakkelijk kunnen samenwerken zonder omkijken naar ICT, dan kun je ook je volledige digitale werkomgeving in de Cloud plaatsen.

Kort gezegd koop je zelfs geen office-software aan, maar gebruik je alle software online. Ook opslag van documenten en data vinden in deze Cloud omgeving plaats.
Het voornaamste voordeel hiervan is dat iedere werknemer werkelijk overal op dezelfde manier en met dezelfde software kan werken, mits er een internetverbinding is. Of je nu een laptop, PC of Tablet hebt, ieder type computer kan worden gebruikt om te allen tijde in dezelfde online werkomgeving te werken.

Werken in de Cloud kan dus op ieder apparaat, waarmee je binnen enkele seconden in de Online Werkplek omgeving komt. Daarnaast ziet alles er erg herkenbaar uit omdat de omgeving er uit ziet alsof je op je eigen Windows 10 computer werkt en het is veel veiliger dan bijv. OneDrive of Dropbox.

Je kunt dus vrijwel direct aan het werk, met toegang tot de documenten die in de Cloud worden opgeslagen én die op het apparaat zelf staan. Documenten en overige data kunnen zowel lokaal als in de Cloud worden opgeslagen. Van de data in de Cloud wordt dagelijks een backup gemaakt, en indien gewenst zelfs frequenter. Met werken in de Cloud heb je geen grotere risico’s dan wanneer je via je eigen servers werkt. Sterker nog: je hebt zelfs minder risico dankzij de verschillende beveiligingssystemen en door kostenefficiency ook nog tegen lagere kosten dan wanneer je een eigen server op locatie neer zet.

Online Werkplek Pakketten

Kies het abonnement dat bij jou past en probeer deze nu 2 weken helemaal gratis.
Voor vragen en maatwerk kun je altijd contact met ons opnemen!

Standaard Desktop

Online Werkplek
29,99 Vanaf prijs, per maand, per gebruiker, incl. btw
 • Online Werkplek Type: Remote Desktop Server
 • De werkplek is beheert door: Connect Your Hosting
 • Applicatie installatie door: Connect Your Hosting
 • 10 GB SSD disk ruimte
 • 2 weken gratis proberen
Populair

Advanced Desktop

Online Werkplek
42,50 Vanaf prijs, per maand, per gebruiker, incl. btw
 • Online Werkplek Type: VDI, 2x CPU + 8 GB geheugen
 • De Werkplek is beheert door: naar keuze
 • Applicatie installatie door: naar keuze
 • 100 GB SSD opslag, incl. Windows
 • 2 weken gratis proberen

Wat krijg ik bij de Online Werkplek?

De onderstaande lijst is bij iedere Online Werkplek inbegrepen, ongeacht of je de Standaard Desktop of de Advanced Desktop gebruikt.

* optioneel

Uitbreidingsmogelijkheden voor de Online Werkplek

Software

Naast de standaard Office programma’s leveren we vaak maatwerk.
Denk aan applicaties die bijv. een aparte server vereisen of Microsoft SQL Database Servers. De prijs van een server is dan hetzelfde als die op de VPS pagina staan, de SQL Server licentie zal afhankelijk zijn van de eisen (gratis bij Express editie).

Dit is altijd maatwerk. Neem daarvoor contact met ons op. Wij komen zeker bij je terug met een scherp aanbod!

Technische ondersteuning

Natuurlijk zorgen wij voor een probleemloze en zeer snelle Online Werkplek!
Maar zelfs bij de beste bedrijven kan er een storing voorkomen. Of er is niet eens een storing, maar je wilt gewoon graag een technische vraag stellen of je hebt onverwachts en heel snel dat ene extra programma nodig.

Om al die redenen bieden wij technische ondersteuning aan. Echter voor een Online Werkplek hebben wij een andere dienstregeling dan voor VPS en hosting diensten.

Storage uitbreiding

Wij bieden zowel persoonlijke opslag als netwerk disks aan. Daarnaast leveren wij vaak maatwerk. Mocht je een vraag hebben, neem dan contact met ons op.
De uitbreidingsmogelijkheden zijn te bestellen nadat je een Online Werkplek abonnement hebt.

Je eigen software in de Cloud

Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is.
Dat betekent ook dat wij ervoor moeten zorgen dat je met je eigen programma’s aan de slag moet kunnen wanneer je in de Cloud gaat werken in onze Online Werkplek omgeving.
Wanneer je bij ons een Online Werkplek abonnement bestelt zullen wij samen met jouw bestuderen welke programma’s je allemaal gebruikt.
Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle programma’s in de Cloud beschikbaar komen.

Wij hebben een groot aantal diverse technieken in huis om er voor te zorgen dat alle programma’s die je nu gebruikt, ook gaan werken binnen de Online Werkplek omgeving. Hier zijn wij zo zeker van dat je jouw geld terug krijgt, mocht er onverhoopt toch iets niet werken. Zo heb jij duidelijk- en zekerheid!

Nu 2 weken gratis proberen!

 Probeer onze flexibele en snelle Online Werkplek nu 2 weken gratis uit.

Standaard Desktop

Online Werkplek
29,99 Vanaf prijs, per maand, per gebruiker, incl. btw
 • Online Werkplek Type: Remote Desktop Server
 • De Werkplek is beheert door: Connect Your Hosting
 • Applicatie installatie door: Connect Your Hosting
 • 10 GB SSD disk ruimte
 • 2 weken gratis proberen
Populair

Advanced Desktop

Online Werkplek
42,50 Vanaf prijs, per maand, per gebruiker, incl. btw
 • Online Werkplek Type: VDI, 2x CPU + 8 GB geheugen
 • De Werkplek is beheert door: naar keuze
 • Applicatie installatie door: naar keuze
 • 100 GB SSD opslag, incl. Windows
 • 2 weken gratis proberen