DirectAdmin licenties gratis bij het X4 of hoger pakket!

Liever een DirectAdmin VPS met lagere spec’s, dan betaal je € 5,- per maand

DirectAdmin Control Panel

Het DirectAdmin Control Panel bestaat al sinds 2003. DirectAdmin is snel, stabiel en scherp geprijsd. Mede daardoor is DirectAdmin erg populair onder Linux-serverbeheerders. Ondanks de voortdurend veranderende hostingmarkt weet DirectAdmin tot op heden goed bij te blijven.

Wanneer je zelf hosting diensten wilt leveren met een of meerdere CentOS of Debian VPS servers dan is DirectAdmin een zeer goede keuze om je diensten te automatiseren en te beheren vanuit 1 Control Panel. Van één website tot duizenden websites, met het DirectAdmin Control Panel kun je het allemaal regelen. Dus ben jij die CentOS of Debian server specialist en wil jij je eigen hosting business lanceren? Dan is DirectAdmin een goede keus!

Opmerking: DirectAdmin werkt alleen op onze CentOS- en Debian VPS-servers.

Waarom Connect Your Hosting

Beschikbare DirectAdmin Licenties

Koop je DirectAdmin bij een VPS SSD X4 pakket dan is DirectAdmin gratis!

VPS License

DirectAdmin
0,00 Per maand
  • Automatiche updates / upgrades
  • Bescherming tegen prijsverhogingen
  • Host onbeperkt aant. domeinen
  • Gratis installatie
  • Werkt niet met Windows VPS
Populair

Wij installeren DirectAdmin voor jou

Omdat je DirectAdmin zo snel mogelijk wilt gaan gebruiken, zullen wij DirectAdmin voor je installeren op een hele snelle SSD VPS. De installatie van de SSD VPS + DirectAdmin duurt slechts 1 a 2 minuten, het gaat dus super snel! Op deze manier weet je zeker dat DirectAdmin perfect zal werken zoals het zou moeten zijn en als je vragen hebt kun je altijd op ons rekenen of op DirectAdmin Support (gratis als je het DirectAdmin-forum gebruikt).

Mocht je naast de standaard installatie ook de wens hebben dat wij de volledige DirectAdmin configuratie voor je uitvoeren dan is dit geen probleem. Tevens kunnen wij het volledige beheer voor je uitvoeren. Neem daarvoor contact met ons op voor een maatwerk verzoek. Connect Your Hosting maakt het dan in orde voor je!