cPanel op je eigen AlmaLinux VPS voor slechts € 15,- p/m

Wij doen de installatie gratis voor je

cPanel Control Panel

Het cPanel & WHM Control Panel bestaat al een tijdje en heeft snel aan populariteit gewonnen. cPanel & WHM is een op AlmaLinux gehost Control Panel dat rijk aan features is. Deze features en de vooruitstrevendheid van cPanel maken het Control Panel erg populair onder Linux-serverbeheerders die AlmaLinux gebruiken als besturingssysteem. 

Wanneer je zelf hosting diensten wilt leveren met een of meerdere AlmaLinux VPS servers dan is cPanel een zeer goede keuze om je diensten te automatiseren en te beheren vanuit 1 Control Panel. Van één website tot duizenden websites, met cPanel & WHM kun je het allemaal regelen. Dus ben jij die AlmaLinux server specialist en wil jij je eigen hosting business lanceren? Bestel dan nu je eigen super snelle SSD VPS met AlmaLinux samen met cPanel & WHM !

Opmerking: cPanel werkt alleen op onze AlmaLinux SSD VPS-servers.

Waarom Connect Your Hosting

Beschikbare cPanel Licenties

Wacht niet langer en bestel je cPanel licentie vandaag nog.

cPanel Solo

cPanel + WHM
15,00 Per maand
  • Werkt alleen met AlmaLinux

cPanel Admin

cPanel + WHM
25,00 Per maand
  • Werkt alleen met AlmaLinux

cPanel Pro

cPanel + WHM
35,99 Per maand
  • Werkt alleen met AlmaLinux

cPanel Premier

cPanel + WHM
53,99 Per maand
  • Werkt alleen met AlmaLinux

Wij installeren cPanel voor jou

Omdat je cPanel & WHM zo snel mogelijk wilt gaan gebruiken, zullen wij cPanel & WHM voor je installeren op de VPS. Op deze manier weet je zeker dat cPanel & WHM perfect zullen werken zoals het zou moeten zijn en als je vragen hebt, kun je altijd op ons rekenen of op cPanel Support (gratis als je het cPanel-forum gebruikt).

Mocht je naast de standaard installatie ook de wens hebben dat wij de volledige cPanel configuratie voor je uitvoeren dan is dit geen probleem. Tevens kunnen wij het volledige beheer voor je uitvoeren. Neem dan contact met ons op voor een maatwerk verzoek. Connect Your Hosting zorgt er dan voor dat jij zo snel mogelijk vooruit kunt.

Connect Your Hosting 51