Bouw je eigen privé netwerk in de Cloud

Met een Private vlan (Privé netwerk) kun jij je eigen gescheiden veilige netwerk in de Cloud bouwen. Of het nu gaat om de communicatie tussen 2 VPS servers of meer dan 100.

Je eigen Privé Netwerk (vlan)

Maak gebruik van Private Vlans, ook wel Privé Netwerk genoemd, en bouw je eigen serveromgeving in de cloud. Je kunt zelfs je eigen complete Virtual Private Data Center bouwen met meerdere private Vlans, firewall’s en VPS servers.

Private Vlans van Connect Your Hosting zijn gratis en u kunt een onbeperkt aantal VPS-servers koppelen aan uw Private Vlan. Private Vlans zijn gebaseerd op laag 2 van het OSI-model.
Dankzij de mogelijkheid om een onbeperkt aantal VPS-servers te koppelen, is de netwerk capaciteit bijna oneindig. De bandbreedte per server wordt beperkt door de maximumsnelheid van de Private Network Adapter van een VPS. Deze kunnen standaard maximaal 1 Gb/s aan dataverkeer verwerken.
Is een hogere snelheid gewenst? Neem dan contact met ons op en vraag naar de 10 Gb/s adapters.

Waarom Connect Your Hosting

Een eenvoudig Privé netwerk
Voorbeeld van een beveiligd Privé netwerk met firewall
Storage 2

Onbeperkte Capaciteit

Je kunt een onbeperkt aantal VPS-servers koppelen aan een privé netwerk. Wij bieden bijna onbeperkte switch capaciteit op onze privé netwerken. Daarnaast zijn er geen dataverkeer of bandbreedte limieten. De enige beperking is de snelheid van de netwerk adapter.

De Private Network Adapter is nodig om je VPS te koppelen aan het gratis Vlan

1 Gb/s Verbindingen

Alle private network adapters hebben een 1 Gb/s seconden verbinding. Wanneer je meerdere private network adapters gebruikt en deze correct configureert, kun je de snelheid verdubbelen. Daarnaast kun je ook op verzoek een upgrade naar 10Gb/s krijgen.

Private Adapter

Gebruik meerdere Adapters

Alle private netwerkkaarten hebben een maximumsnelheid van 1 Gb/s. Maar wanneer dat niet genoeg is, of wanneer je een virtuele firewall, of virtuele router zoals Sophos UTM, of pfSense wilt installeren, kun je meerdere Private Network Adapters toevoegen aan de VPS of upgraden naar 10Gb/s.

Connect Your Hosting heeft een historische uptime van 99,9% of hoger op alle diensten.

99,9% Uptime

Dankzij de nieuwste technologie is onze omgeving zeer stabiel en betrouwbaar. Daarom bieden wij 99.9% uptime-garantie op onze servers! Je vindt geen betere service en uptime voor deze prijs.

Wat heb je nodig

Om Privé Netwerken (vlans) te gebruiken, heb je 2 dingen nodig: een Privé Netwerk (vlan) en de VPS heeft een Private Network Adapter nodig om de VPS te koppelen aan het je privé Vlan.

Gratis Privé Netwerk

Privé Netwerk (Vlan)

Bestel je Vlan samen met je VPS voor veilige en snelle communicatie tussen je servers op je eigen Private Vlan.
€ Het is gratis

Private Adapter

Private Network Adapter

Elke VPS in een Privé Netwerk heeft een Private Network Adapter nodig die aan je private vlan gekoppeld is.
€ 3,00 per maand