Kies je favoriete besturingssysteem voor je super snelle SSD VPS

Wij hebben een groot aantal besturingssystemen om uit te kiezen.

Kies je favoriete Besturingssysteem

We hebben een ruime keuze aan besturingssystemen voor je SSD VPS. Voor zowel Windows als Linux staan er verschillende besturingssystemen voor je klaar.
Wanneer je een SSD VPS bij ons koopt is het besturingssysteem naar keuze vooraf geïnstalleerd en staat de SSD VPS na enkele minuten online met het besturingssysteem van jouw keuze. Daarnaast verzorgen we ook, geheel geutomatiseerd, de netwerkconfiguratie.
Dus nadat de VPS is voltooid met de automatische installatie en provisioning is je VPS direct online en klaar voor gebruik. Dus geen gedoe met IP adressen.
Afhankelijk van de gekozen grootte van de harde schijf en het besturingssysteem duurt de automatische installatie normaal gesproken tussen de 1 en 10 minuten. Dus je bent klaar in slechts enkele minuten!

Waarom Connect Your Hosting

Windows

Windows 2019 SSD VPS

Windows 2019 Datacenter Server

De laatste server versie is Windows Server 2019 en betreft de server versie van Windows 10. Windows 2019 Server biedt de laatste nieuwe functies aan.

Bestel je SSD VPS met Windows 2019 Datacenter, op dit moment het meest populaire server besturingssysteem van Microsoft.

Windows 2016 SSD VPS

Windows 2016 Datacenter Server

Het besturingssysteem van Microsoft Windows 2016 Datacenter Server is beter, sneller en daarnaast meer functies dan Windows 2012 Server.

Bestel vandaag je nieuwe VPS met het besturingssysteem Windows 2016 Datacenter Server, 64 bit, en ervaar alle mogelijkheden.

Een van onze besturingssystemen is Windows 2012 R2 Datacenter Server

Windows 2012 R2 Datacenter Server

Windows 2012 R2 is de server versie van Windows 8 en biedt diverse nieuwe functies aan. Deze  Datacenter uitvoering is volledig 64 bit.

Je kunt nu jouw SSD VPS bestellen met Windows 2012 R2 Datacenter. Dit besturingssysteem is inmiddels verouderd maar wordt toch nog vaak gebruikt.

Linux

Ubuntu 16.4 en 18.04.02 LTS

Ubuntu 16.4 en 18.04.02 LTS

Ubuntu is een Linux-distributie die zeer snel de populairste Linux-distributie onder particuliere gebruikers is geworden. De makers van Ubuntu richten zich op bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Ubuntu is gebaseerd op Debian Linux-distributie, maar onderscheidt zich door twee keer per jaar nieuwe versies uit te brengen.

CentOS SSD VPS

CentOS 7 en 8.1

The Community Enterprise Operating System, met andere woorden: CentOS is een populaire en stabiele Linux-distributie voor serversystemen. 

Omdat CentOS is gebaseerd op Red Hat Enterprise Linux, gebruikt CentOS het Anaconda-installatieprogramma en RPM in combinatie met yum (Yellow Dog Updater, Modified) voor softwarebeheer.

Debian 9.1, 9.8, 9.9, 10.3 en 11

Debian 9.1, 9.8, 9.9 en 10.3

Debian is een Linux-distributie die is ontwikkeld door vrijwilligers over de hele wereld. De Linux-kernel van het besturingssysteem Debian is voornamelijk samengesteld uit GNU-software. De Linux OS Debian wordt gekenmerkt door een gegarandeerde open, niet-commerciële instelling en apt-get, die ervoor zorgt dat software kan worden geïnstalleerd en bijgewerkt.

OpenSUSE Leap 42.3, 15.0 en 15.1​

OpenSUSE Leap 42.3, 15.0 en 15.1

De OpenSUSE OS is een stabiel, eenvoudig te gebruiken en volledige distributie voor vele soorten gebruik. Deze Linux-distributie is uitstekend geschikt voor beginners, ervaren gebruikers en ook ultra-geeks. Met andere woorden, perfect voor iedereen!
OpenSUSE wordt geleverd met meer dan 1.000 open-source applicaties.

Overige Besturingssystemen

De bovenstaande besturingssystemen zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar en worden automatisch geïnstalleerd wanneer je een VPS bij ons besteld.
Er zijn echter nog tig andere besturingssystemen!
Als je een ander besturingssysteem, appliance, virtuele router, firewall of load-balancer wilt gebruiken, neem dan contact met ons op! Wij kunnen deze altijd voor je installeren.

Jouw VPS geïnstalleerd in enkele minuten

Nadat we de betaling hebben ontvangen start de installatie van je SSD VPS automatisch. Afhankelijk van de schijfgrootte en het besturingssysteem duurt dit tussen de 1 en 10 minuten. Na deze minuten is je SSD VPS klaar en volledig geconfigureerd.

Wanneer de VPS volledig is geïnstalleerd ontvang je een e-mail met alle IP informatie en inloggegevens die je nodig hebt.
Nadat je de e-mail met IP informatie hebt ontvangen is je SSD VPS online en kun je direct inloggen op je eigen super snelle VPS. Daarnaast kun je vanaf dat moment ook de SSD VPS beheren via het VPS Control Panel.