Connect Your Hosting is dé Hosting specialist voor jou!

Alle diensten zijn scherp geprijsd, maken gebruik van super snelle SSD disks, dagelijkse backup (automatisch) en hebben een 99,9% uptime of hoger.

 

VPS Linux besturingssysteem

De beste VPS met Linux voor de scherpste prijs

Ben jij op zoek naar een webhost die een VPS aanbiedt met Linux als besturingssysteem? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Connect Your Hosting. Als professionele, ervaren en betrouwbare host hebben we een groot aantal mogelijkheden voor je klaarstaan op het gebied van virtual private servers en Linux. Linux als VPS besturingssysteem biedt een groot aantal voordelen. Niet alleen is het zeer gebruiksvriendelijk en snel te beheren, je mag er ook op rekenen dat dit geheel veilig en betrouwbaar is. De perfecte keuze zodoende als jij je website op een secure plek wil hebben staan.

Linux VPS besturingssystemen

Als je bij ons kiest voor een VPS met Linux besturingssysteem, dan is het goed om te weten dat je hier bij ons een ruime keuze in hebt. Kies zelf welk Linux besturingssysteem jij het liefst wil gebruiken op je server. We hebben een aantal Linux-varianten voor je klaarstaan. Mocht jij liever zelf een andere Linux willen gebruiken, dan mag je hier altijd even contact over opnemen met ons. Wij bieden je een Unmanaged VPS aan. Dit houdt in dat je zelf een VPS huurt binnen ons Cloud platform. Wij zorgen dat je VPS wordt geinstalleerd, waarna jij de controle over het besturingssysteem hebt.

Meer weten over Linux VPS besturingssystemen?

Indien je meer wil weten over de mogelijkheden die je hebt met Linux als VPS besturingssysteem, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over de pakketten en diensten die Connect Your Hosting je allemaal te bieden heeft. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om even contact met ons op te nemen om je vragen aan ons te stellen. Zo ben jij er zeker van dat je straks helemaal op de hoogte bent van de mogelijkheden, alsmede de scherpe prijzen waarvoor wij deze aanbieden!

Connect Your Hosting maakt dagelijks een automatische backup van alle data & servers.

Dagelijkse Backup

Servers en VPSen worden elke dag automatisch geback-upt. Dus geen zorgen over gegevensverlies.

Connect Your Hosting heeft een historische uptime van 99,9% of hoger op alle diensten.

99,9% Uptime

99,9% uptime want dankzij de nieuwste technologie is onze omgeving zeer stabiel.

Alle Host servers hebben snelle SSD disks, 10Gb's uplinks en Xeon CPU's.

Super snel

Hosts hebben 10 Gb/s uplinks, snelle SSD-opslag en snelle Xeon-CPU’s voor maximale snelheid.

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Disks

Wij gebruiken snelle Samsung SSD-disk sets in RAID op onze opslagsystemen voor maximale prestaties.

Wij voldoen aan de Europese wetgeving

GDPR Compliant

Wij voldoen aan de GDPR, dus je weet dat we de Europese wetten volgen. En we zijn gevestigd in Nederland.

Bel onze support of informatie lijn.

24/7 Support

Wij reageren 7 dagen per week, 24 uur per dag op jouw tickets en e-mails. Er is ook telefonische ondersteuning beschikbaar!

Check ook onze VPS Appliances Store!

Zoek jouw perfecte domeinnaam

.nl € 4,75

.com € 7,99
.net € 7,99
.org € 6,99
.us € 11,00
.bis € 12,99

Scherp geprijsde pakketten

Hier vind je een klein overzicht van onze diensten. Check snel alle features en onze scherpe prijzen.
Naast de standaard pakketten levert Connect Your Hosting regelmatig maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

SSD Disks

SSD VPS Hosting

Vanaf € 3,99

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Webhosting

Vanaf € 6,66

Connect Your Hosting levert Hosted Exchange diensten tegen scherpe prijzen

Hosted Exchange

Vanaf € 6,65

domeinnaam registreren

Domein Registratie

Vanaf € 4,99

SSD Disks

MySQL Hosting

Vanaf € 1,20

SSD Disks

MS SQL Hosting

Vanaf € 1,99

Nieuws Updates

Juli Update

Voor VPS klanten hebben wij nu o.a. het besturingssysteem Ubuntu 22.04 LTS en Rocky Linux 8.5 beschikbaar gemaakt. Daarnaast volgen er tussen nu en de komende dagen nog meer nieuwe versies waaronder CentOS 9 Stream, Debian 12 en meer. Ook gaan we deze maand besturingssystemen toevoegen die we nu nog niet eens aanbieden waaronder FreeBSD. Houdt de website dus goed in de gaten wanneer je favoriete besturingssysteem er nu nog niet tussen staat, of neem contact met ons op!

Server Status

Gepland Spoedonderhoud

Vandaag is er spoedonderhoud gepland aan de uplinks tussen het netwerk van Connect Your Hosting en het netwerk van het datacenter tussen 18.00 en 19.00 uur. In theorie zou dit zonder downtime of zelfs een ping time-out gebeuren. Echter zoals met alles kan iets anders lopen dan gepland. Betreft diensten: alle diensten.Datum: 25-01-2024.Tijd: tussen 18.00 en 19.00 uur CET Amsterdam tijdzone. Private vlans hebben geen last van de werkzaamheden dus interne verbindingen blijven gewoon volledig online en worden niet geraakt met de werkzaamheden. Enkel de verbinding naar het internet. Het team van Connect Your Hosting en het Datacenter team hier bovenop om te zorgen dat de werkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen en eventuele problemen direct worden opgepakt.