Connect Your Hosting is dé Hosting specialist voor jou!

Alle diensten zijn scherp geprijsd, maken gebruik van super snelle SSD disks, dagelijkse backup (automatisch) en hebben een 99,9% uptime of hoger.

 

Plesk control panel goedkoop

Goedkope Plesk control panels bij Connect Your Hosting

Wil jij je eigen hosting diensten zoveel mogelijk automatiseren en eenvoudig kunnen beheren? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Connect Your Hosting je op dit gebied allemaal te bieden heeft. Ons bedrijf biedt namelijk een groot aantal hosting diensten aan, tegen een scherpe prijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Virtual Private Server, die je eenvoudig zelf beheert met behulp van de bekende software Plesk control panel. Wij bieden je dit Plesk control panel goedkoop aan, waarbij je wel mag rekenen op de hoogste kwaliteit en beste service.

Maak gebruik van een goedkoop Plesk control panel

Voor goedkope Plesk control panels ben je bij ons aan het juiste adres. Als je gebruik maakt van Plesk, dan zul je zien dat het heel eenvoudig is om je eigen hosting diensten zoveel mogelijk te automatiseren en beheren. Plesk is software met een eenvoudige grafische interface, kant-en-klare plug-ins en een hoge mate van schaalbaarheid. Of je nou een enkele site wil hosten of duizenden, met ons goedkoop Plesk control panel is dit allemaal mogelijk. Het is daarbij ook nog eens software die zowel op Windows als Linux werkt. Je hebt bij ons de keuze uit een drietal verschillende licenties, allemaal voor scherpe prijzen. Meer informatie hierover vind je elders op onze website.

Meer weten over onze goedkope Plesk control panels?

Indien je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan raden wij je aan om gewoon even een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je uitgebreide informatie over onze diensten en de lage prijzen die wij hiervoor vragen. Als je andere vragen hebt over een goedkoop Plesk control panel, neem dan even contact met ons op. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met het maken van een keuze voor het best beschikbare pakket voor jouw wensen.

Connect Your Hosting maakt dagelijks een automatische backup van alle data & servers.

Dagelijkse Backup

Servers en VPSen worden elke dag automatisch geback-upt. Dus geen zorgen over gegevensverlies.

Connect Your Hosting heeft een historische uptime van 99,9% of hoger op alle diensten.

99,9% Uptime

99,9% uptime want dankzij de nieuwste technologie is onze omgeving zeer stabiel.

Alle Host servers hebben snelle SSD disks, 10Gb's uplinks en Xeon CPU's.

Super snel

Hosts hebben 10 Gb/s uplinks, snelle SSD-opslag en snelle Xeon-CPU’s voor maximale snelheid.

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Disks

Wij gebruiken snelle Samsung SSD-disk sets in RAID op onze opslagsystemen voor maximale prestaties.

Wij voldoen aan de Europese wetgeving

GDPR Compliant

Wij voldoen aan de GDPR, dus je weet dat we de Europese wetten volgen. En we zijn gevestigd in Nederland.

Bel onze support of informatie lijn.

24/7 Support

Wij reageren 7 dagen per week, 24 uur per dag op jouw tickets en e-mails. Er is ook telefonische ondersteuning beschikbaar!

Meer weten over goedkope VPS Hosting?

Zoek jouw perfecte domeinnaam

.nl € 4,75

.com € 7,99
.net € 7,99
.org € 6,99
.us € 11,00
.bis € 12,99

Scherp geprijsde pakketten

Hier vind je een klein overzicht van onze diensten. Check snel alle features en onze scherpe prijzen.
Naast de standaard pakketten levert Connect Your Hosting regelmatig maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

SSD Disks

SSD VPS Hosting

Vanaf € 3,99

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Webhosting

Vanaf € 6,66

Connect Your Hosting levert Hosted Exchange diensten tegen scherpe prijzen

Hosted Exchange

Vanaf € 6,65

domeinnaam registreren

Domein Registratie

Vanaf € 4,99

SSD Disks

MySQL Hosting

Vanaf € 1,20

SSD Disks

MS SQL Hosting

Vanaf € 1,99

Nieuws Updates

Juli Update

Voor VPS klanten hebben wij nu o.a. het besturingssysteem Ubuntu 22.04 LTS en Rocky Linux 8.5 beschikbaar gemaakt. Daarnaast volgen er tussen nu en de komende dagen nog meer nieuwe versies waaronder CentOS 9 Stream, Debian 12 en meer. Ook gaan we deze maand besturingssystemen toevoegen die we nu nog niet eens aanbieden waaronder FreeBSD. Houdt de website dus goed in de gaten wanneer je favoriete besturingssysteem er nu nog niet tussen staat, of neem contact met ons op!

Server Status

Gepland Spoedonderhoud

Vandaag is er spoedonderhoud gepland aan de uplinks tussen het netwerk van Connect Your Hosting en het netwerk van het datacenter tussen 18.00 en 19.00 uur. In theorie zou dit zonder downtime of zelfs een ping time-out gebeuren. Echter zoals met alles kan iets anders lopen dan gepland. Betreft diensten: alle diensten.Datum: 25-01-2024.Tijd: tussen 18.00 en 19.00 uur CET Amsterdam tijdzone. Private vlans hebben geen last van de werkzaamheden dus interne verbindingen blijven gewoon volledig online en worden niet geraakt met de werkzaamheden. Enkel de verbinding naar het internet. Het team van Connect Your Hosting en het Datacenter team hier bovenop om te zorgen dat de werkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen en eventuele problemen direct worden opgepakt.