Connect Your Hosting is dé Hosting specialist voor jou!

Alle diensten zijn scherp geprijsd, maken gebruik van super snelle SSD disks, dagelijkse backup (automatisch) en hebben een 99,9% uptime of hoger.

 

VPS hosting goedkoop

VPS hosting die goedkoop is

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met het hosten van een VPS? Dan ben je nu op de juiste website aangekomen. Bij Connect Your Hosting bieden we je namelijk VPS hosting die goedkoop is, maar die daarbij ook zeer betrouwbaar is. Als jij een website of webshop wil hosten (of meerdere), dan wil je graag dat deze altijd bereikbaar is. Door de materialen en software die wij bij onze pakketten gebruiken kun je hier altijd zeker van zijn. We bieden meerdere verschillende pakketten aan, waarbij maatwerk natuurlijk ook altijd mogelijk is. Alles om jou het hosten van je website(s) zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk te maken.

Aan de slag met goedkope VPS hosting

Voor de goedkoopste VPS hosting ben je bij Connect Your Hosting altijd aan het juiste adres. De software en servers die wij bieden zijn perfect op elkaar afgestemd, om zo snelle, goede hosting mogelijk te maken. We raden je daarbij aan om eens de informatie die wij hierover op onze website hebben staan door te nemen. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om websites te hosten, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid natuurlijk heel belangrijk zijn voor ons. Wil jij hier meer over weten? Dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Waar vind je de goedkoopste VPS hosting?

Voor VPS hosting die goedkoop is zit je goed bij Connect Your Hosting. We hebben opties voor je klaarstaan die er helemaal op zijn gericht om jou een betrouwbare dienst te kunnen leveren. Samen met jou gaan we bekijken welke configuratie het meest geschikt is voor jouw hosting. Als jij persoonlijke wensen hebt, dan nemen we die uiteraard mee in het maken van de beslissing. We leveren standaard pakketten zoals goedkope Windows VPS servers en snelle Linux servers, met of zonder Plesk Control Panel Software, maar ook maatwerk dat precies zo werkt als jij wil

 

Connect Your Hosting maakt dagelijks een automatische backup van alle data & servers.

Dagelijkse Backup

Servers en VPSen worden elke dag automatisch geback-upt. Dus geen zorgen over gegevensverlies.

Connect Your Hosting heeft een historische uptime van 99,9% of hoger op alle diensten.

99,9% Uptime

99,9% uptime want dankzij de nieuwste technologie is onze omgeving zeer stabiel.

Alle Host servers hebben snelle SSD disks, 10Gb's uplinks en Xeon CPU's.

Super snel

Hosts hebben 10 Gb/s uplinks, snelle SSD-opslag en snelle Xeon-CPU’s voor maximale snelheid.

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Disks

Wij gebruiken snelle Samsung SSD-disk sets in RAID op onze opslagsystemen voor maximale prestaties.

Wij voldoen aan de Europese wetgeving

GDPR Compliant

Wij voldoen aan de GDPR, dus je weet dat we de Europese wetten volgen. En we zijn gevestigd in Nederland.

Bel onze support of informatie lijn.

24/7 Support

Wij reageren 7 dagen per week, 24 uur per dag op jouw tickets en e-mails. Er is ook telefonische ondersteuning beschikbaar!

Check ook onze VPS Appliances Store!

Zoek jouw perfecte domeinnaam

.nl € 4,75

.com € 7,99
.net € 7,99
.org € 6,99
.us € 11,00
.bis € 12,99

Scherp geprijsde pakketten

Hier vind je een klein overzicht van onze diensten. Check snel alle features en onze scherpe prijzen.
Naast de standaard pakketten levert Connect Your Hosting regelmatig maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

SSD Disks

SSD VPS Hosting

Vanaf € 3,99

Connect Your Hosting levert SSD Windows Webhosting tegen scherpe prijzen

SSD Webhosting

Vanaf € 6,66

Connect Your Hosting levert Hosted Exchange diensten tegen scherpe prijzen

Hosted Exchange

Vanaf € 6,65

domeinnaam registreren

Domein Registratie

Vanaf € 4,99

SSD Disks

MySQL Hosting

Vanaf € 1,20

SSD Disks

MS SQL Hosting

Vanaf € 1,99

Nieuws Updates

Juli Update

Voor VPS klanten hebben wij nu o.a. het besturingssysteem Ubuntu 22.04 LTS en Rocky Linux 8.5 beschikbaar gemaakt. Daarnaast volgen er tussen nu en de komende dagen nog meer nieuwe versies waaronder CentOS 9 Stream, Debian 12 en meer. Ook gaan we deze maand besturingssystemen toevoegen die we nu nog niet eens aanbieden waaronder FreeBSD. Houdt de website dus goed in de gaten wanneer je favoriete besturingssysteem er nu nog niet tussen staat, of neem contact met ons op!

Server Status

Gepland Spoedonderhoud

Vandaag is er spoedonderhoud gepland aan de uplinks tussen het netwerk van Connect Your Hosting en het netwerk van het datacenter tussen 18.00 en 19.00 uur. In theorie zou dit zonder downtime of zelfs een ping time-out gebeuren. Echter zoals met alles kan iets anders lopen dan gepland. Betreft diensten: alle diensten.Datum: 25-01-2024.Tijd: tussen 18.00 en 19.00 uur CET Amsterdam tijdzone. Private vlans hebben geen last van de werkzaamheden dus interne verbindingen blijven gewoon volledig online en worden niet geraakt met de werkzaamheden. Enkel de verbinding naar het internet. Het team van Connect Your Hosting en het Datacenter team hier bovenop om te zorgen dat de werkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen en eventuele problemen direct worden opgepakt.